Mølleparken

7500 Holstebro

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev Mølleparken     December 2018.

 

Så er det allerede december igen - og vi vil opfordre til, at vi hjælpes med at holde øje med  hinandens huse. Hvis I skal hjemmefra et par dage, så aftal med Nabohjælp eller naboer, at de kan parkere en bil hos jer - eller andet, så huset ikke ser "alene hjemme" ud. Vær ekstra opmærksom omkring et hus, der er til salg.

 

Der er altid flere biler i Mølleparken i forbindelse med fri - og helligdage. Vi henstiller til, at der parkeres med hensyntagen til, at eventuelle redningskøretøjer kan passere. Der kan man ved samme lejlighed lige se efter, om hækken trænger til at blive beskåret, så den ikke gror ud over fortov og fællesareal.

 

Juletræer: Tages kun med, hvis de er savet i mindre stykker, inden de smides i containeren. Eller hvis de i stykkersavede træ er bundet sammen med en snor og lagt ved siden af containeren. Hele træer tages ikke med.

Køerne vil gerne have friske træer at gnave i - ikke træer, der er brune og visne  wink.

 

Solhvervsfest d. 21.-12.: Der kommer en indbydelse i postkasserne.

 

Generalforsamling 2019: Sæt allerede nu kryds i kalenderen for onsdag d. 20. februar kl. 18.30. Overvej, om du har lyst til at være med i bestyrelsen.

 

Besyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

 

 

 

  Nyhedsbrev Mølleparken september 2018.

Sommerfesten, som blev afholdt d. 18. august, kunne i år samle 16 personer, der  havde en god aften i den overdækkede carport hos Søren i nr. 33. Der blev grillet, hygget og snakket på kryds og på tværs. Til kaffen serverede Kirsten en af hendes uforglemmelige kager.

Hvis nogle af jer har en god ideenlightenedtil input til sommerfesten for at gøre den endnu bedre, hører bestyrelsen gerne fra jer.

Nabohjælp er der ikke sket så meget i, så hvis det bare er en forglemmelse, og I gerne vil være med i det, så kontakt dem I gerne vil have med i jeres netværk og være på nabohjælp med.

Hullerne efter vejtræerne er nu blevet lukkede. Vi vil gerne bede hver matrikel, der har et sådant, om at feje det overflødige sand væk, så det ikke ender i kloakken.

Bedet ved garagerne : Der tages ikke jordbundsprøve nu p.g.a. den ekstreme sommer, men til foråret. Hvis den så er ok, skal der tilplantes til efteråret. 

Græsslåning af fællesarealerne , som vi nu betaler os fra, har indtil videre fungeret tilfredsstillende.

Med venlig hilsen bestyrelsen i Ejerlauget Mølleparken.

 

 


Sommerfesten den 18. august er lige om hjørnet...

Efter en forhåbentlig dejlig ferie er det snart tid til vores sommerfest, hvor vi kan mødes og hygge os i godt selskab. Kig i sidste nyhedsbrev, hvis du skal have frisket programmet op. 

                                                 Sommerhilsen bestyrelsen i Ejerlauget Mølleparken.

 Nabohjælp

I går d. 20 juli havde TV-avisen et indslag om Nabohjælp, der er ved at brede sig til flere og flere boligområder. Især nu, hvor sommerferien lader mange ferietomme boliger invitere ubudne gæ-
ster, opleves det stigende behov.

Det er stadig en hel egen beslutning, om man som husstand vil benytte sig af Nabohjælp. Mølleparken har jo valgt at tilmelde sig som grundejerforening (se skilte) men det er altså stadig op til eget initiativ at indgå aktivt i ordningen.

Kig ind på deres hjemmeside     http://www.nabohjælp.dk 

 

 


Så går arbejdet i gang!

Mandag d. 2. juli starter Jm Have og Anlæg med at fræse stubbevæk og lukke hullerne. Der skal bruges sten fra området bag garagerne og "strømhuset", så I bedes ikke parkere der. Stenene skal bruges til at lukke hullerne, og der skal lægges nye fliser på området.


Med venlig hilsen bestyrelsen i Ejerlauget Mølleparken


Nyhedsbrev Mølleparken Juni 2018.

Arbejdslørdagen d. 5. maj foregik i dejligt vejr med god opbakning fra "nye" og "gamle" i Mølleparken, og de fleste planlagte opgaver blev lavet. Nu kan vi her i sommer nyde, at vi har så dejlige fællesarealer til glæde for store og små.

Lukning af hullerne efter vejtræer er ikke glemt, men p.g.a. travlhed i firmaet er deadline ikke overholdt. Bestyrelsen holder dem op på aftalen, hvilket må betyde nedslag i pris. Der vil komme en seddel i postkasserne et par dage før opstart af arbejdet, så alle er informerede.

D. 31. maj var der 3 åbne haver i Mølleparken. Mellem 120-150 mennesker kom fra nær og fjern i det gode vejr og nød de flotte haver og vores dejlige område.

Hækkene i Mølleparken er ved at "spise" for meget af fortovene, og dermed er parkeringsarealerne blevet indskrænkede og den almindelige færdsel vanskeligere. Vejene er også udlagt som legearealer, så vi må prøve at skabe bedre forhold ved at klippe hækkene. Også hækkene, der grænser op til fællesstierne, trænger til en gang studsning, så de ikke lukker helt til. Her er det de grundejere, hvis have/hæk, der støder op til fællesstierne, der skal sørge for at holde stierne farbare. Måske ville det være en ide`for alle hækejere at få klippet hækken ind til skel i løbet af vinterhalvåret, hvor det er lettere at overskue.

Et hjertesuk fra en beboer i Mølleparken: Hvis alle, der parkerer langs hækkene ville være rare at parkere med passagersiden ind mod hækken og så tæt på som muligt, så ville det give lidt mere plads.

 

Sommerfest i Mølleparken d. 18. august kl. 15 ved legepladsen.

Kom og vær med til lidt sjov og hyggeligt samvær med andre fra Mølleparken. Spørg din nabo - inviter dine børn, også de fraflyttede - børnebørn må også gerne komme med. Vi starter med skattejagt for børn og barnlige sjæle, hvor vi skal lave forskellige aktiviteter, derefter snak og hygge.

Om aftenen gøres der parat til fællesspisning i en carport. Vi sørger for grill, der vil være tændt fra kl. 18.

Medbring selv: Mad-drikkevarer-bord & stole-bestik & godt humør.

Tilmelding senest 11. august til Eva i nr. 9. Mail til ezs@webspeed.dk - smid en seddel i postkassen - eller sms på 24905128. Kan du/I kun være med om aftenen, så tilmeld jer til det.

Sommerhilsener fra bestyrelsen i Ejerlauget Mølleparken.


14 maj 2018

Græsslåning

Den tidligere omtalte nye ordning med græsslåning ved lege- og boldområde er trådt i kraft. Det betyder "stenen" nu gør opmærksom på, at husstanden har ansvaret for området  med affaldscontainerne.

Mvh.
Bestyrelsen


30 april 2018

Arbejdslødag 5. maj kl. 9.30  ved legepladsen   wink

Arbejdsopgaverne i år er:

 • Bag hus nr. 10 skal der spredes skærver ud på stien.
 • Reparation af hegn rundt om legepladsen.
 • Flis spredes under gynger m.m.
 • Hus & madpakkehuset males igen.
 • Almindelig oprydning i de grønne områder og spredning af kalk og gødning

Vi håber på tørvejr til en hyggelig formiddag.  Mvh bestyrelsen.

 


29 april 2018

Græsklipning af fællesarealer.

Da græsklipningsordningen ikke har fungeret særlig godt de seneste år, har vi i bestyrelsen valgt, at vi må betale os fra det. Det er GA service ved Gert Andersen, der allerede slog græsset første gang d. 25.4., der har fået opgaven. Græsset vil blive slået fra april til november. Der klippes ca. hver 10. dag i lavsæsonen og hver uge i højsæsonen. Kanter trimmes ca. hver 3. gang. 

Den uge, hvor man skulle have slået græs, har man så kun ansvaret for, at der er ryddeligt ved havecontainerne.

Mvh. bestyrelse


Medredaktør

25-04-2018

Eva Zickert-Sørensen i nr. 9 er blevet medredaktør på hjemmesiden, således at hun også kan gå ind og redigere i siderne. Det betyder bl.a. at hun også kan modtage beskeder, som beboere ønsker sat på Opslagstavtavlen.
Desuden betyder det, at det tidligere omdelte Nyhedsbrev, nu skal læses på hjemmesiden. Eva bevarer dog også en udskrift, der sættes i mappe.


Nabohjælp

25-04-2018

Jeg kan se, at der nu er 7 tilmeldte hos Nabohjælp. Der er mulighed for endnu flere !
3 skilte er bestilt og undervejs.

https://Nabohjælp.dk

Søren Langkjær

 

 

 


Nyhedsbrev Mølleparken Marts 2018

24-03-2018

Bestyrelsen
Ejerlauget har konstitueret sig som følgende:

Formand:         Steffen Wiwel (nr.28)
Næstformand:  Søren Munch Pedersen (nr.33)
Kasserer:         Klaus Kocemba Knudsen (nr.26)
Sekretær:         Eva Zickert-Sørensen (nr.9)
Medlem:           Søren Langkjær (nr.13)

Møderne resten af året er planlagt til: 4.juni - 3.september - ?december. Hvis I har noget til bestyrelsen, er I velkomne til at henvende jer til en af os.

Kontingent til ejerlauget blev på generalforsamlingen hævet til 1500 kr. De bedes indbetalt på konto-
nummer: 7601  1140423  senest 31.marts 2018

Hjemmesiden www.molleparken.dk er nu klar til første prøveår. Der vil være en åben og en lukket del. 

Nabohjælpskiltene er bestilt og sættes op til arbejdslørdag, hvis ikke før...

Arbejdslørdagen bliver i år d. 5.maj kl.9.30.

 • Der skal spredes skærver ud bag hus nr. 10.
 • Hegnet rundt om legepladsen gås efter og repareres.
 • Flis fordeles under gynger mv.
 • Hus og madpakkehus males igen
 • Krog til at fæstne babygyngen i blæst sættes op.
 • Forårsrengøring i de grønne områder.

Sommerfesten bliver d.18. august - I vil høre nærmere.

Forårshilsen fra bestyrelsen i Ejerlauget Mølleparken


22-03-2018

Velkommen til Mølleparkens første udgave af Hjemmesiden. På mange måder en udfordring - skiftet fra papir til skærm. En udvikling der sker i alle grene af samfundet.  

Vi har nu et år til at afprøve ordningen, inden endelig beslutning. Der vil helt sikkert være nogle fejlskud i arbejdet med siden, der skal rettes undervejs, men også  gerne nogle synlige fordele - både internt og som vindue ud til verden. Derfor gerne ris og ros.

I første omgang vil det trykte og omdelte Nyhedsbrev overlappe hinanden for at sikre, at alle får set det.

Jeg undskylder på forhånd, hvis ikke alle rettelser er kommet med !! Brug Kontakt og send de rigtige op-lysninger.

Siderne kan udskrives.

Arbejdslørdag er planlagt til 5. maj kl.9.30
Sommerfest er planlagt til 18. august

Dette link giver adgang til databasen DinGeo, hvor alle de oplysninger det offentlige har om din (og andres) bolig kan ses

www.DinGeo.dk